top of page

Waarvoor kan je bij mij terecht?

Iedere geboorte is uniek. En ook iedere zwangerschap vraagt een persoonlijke aanpak, met ruimte voor vragen, twijfels en natuurlijk ook vele mooie momenten.

Je kan bij mij terecht voor begeleiding vanaf het moment van de zwangerschapswens, tot de pre- en postnatale consultaties, babymassage, infosessies ivm arbeid en bevalling, en uiteraard ook voor volledige begeleiding bij je borstvoeding.

Ik ben geconventioneerd en werk via de officiële tarieven van het RIZIV. Bovendien werk ik via de derdebetalersregel, wat inhoudt dat ik rechtstreeks aan jouw mutualiteit factureer, en je aan de pre-en postnatale zorgen zelf geen kosten hebt.
Bij opstart betaal je eenmalig een zorgforfait van € 30

Indien je door mij wordt opgevolgd, dan wordt een borstvoedingsconsult rechtstreeks door je mutualiteit betaald (derdebetalersregeling). 
Zijn jullie doorverwezen door een andere praktijk of vroedvrouw, dan bedraagt de prijs van een eerste borstvoedingsconsult €75 (60 min).  Een vervolgconsult van 30 minuten komt op € 40. Deze consultaties vallen buiten de nomenclatuur, en hiervoor is er dus geen terugbetaling. 

Je kan tot 1 jaar na de geboorte gebruik maken van mijn diensten.

Huisbezoeken kunnen tot 6 weken na de bevalling. Nadien kan je terecht in mijn praktijk. 
 

Regio: Geraardsbergen, Edingen,  Bever, Brakel, Lierde, Zottegem, Herzele, Haaltert, Galmaarden, Herne, Herfelingen, Gooik, Pepingen, Ninove, Roosdaal, Lennik.

bottom of page