top of page

Over Nathalie

Ik ben in 2000 afgestudeerd als verpleegkundige, en onmiddellijk aan de slag gegaan in het ziekenhuis, op de afdelingen oncologie en hematologie.
Na 8 jaar begon het toch te kriebelen om mijn droom waar te maken, en besloot ik verder te studeren tot vroedvrouw. Een studie die ik met succes heb afgerond in 2012.

In 2018 heb ik mijn postgraduaat lactatiekundige behaald, en sinds 2019 ben ik erkend door de IBCLC (International Board Certificated Lactation Consultant). 


Sinds 2019 ben ik aan het werk als coördinator lactatiekundige in het St-Jan ziekenhuis te Brussel voor het BFHI (Baby Friendly Hospital Initiative). 
Ik begeleid mama's van bij de start van de borstvoeding, en ben vooral gespecialiseerd in moeilijke borstvoedingen.

Met meer dan 10 jaar ervaring op de teller, en zelf mama zijnde van 5 kinderen heb ik zeker de nodige expertise opgebouwd.

 


 

Ik ben gepassioneerd door alles wat te maken heeft met vroedkunde en lactatiebegeleiding, en volg dan ook regelmatig cursussen en opleidingen om nog meer kennis en expertise te kunnen verwerven.
Ik ben dan ook erg fier dat ik sinds januari 2021 het certificaat van IBCLC behaald heb.

logo IBCLC_edited.png
GPL_logo_edited.png

Het Good Practice Logo is het kwaliteitslabel voor goede praktijkvoering voor perinatale zorg door de vroedvrouw. Vroedvrouwen met dit logo werken volgens evidence-based richtlijnen en waarborgen kwaliteitsvolle, continue en cliënt-gerichte opvolging van kraamgezinnen. 

bottom of page